Бившият премиер Бойко Борисов, който днес е рожденик, проведе среща с членове на ГЕРБ. По време на нея лидерът на партията ги "изпита" как са провели откриването на предизборната кампания. За финал Борисов ги прикани да се почерпят за негово здраве и разказа любопитна случка от младините си, когато се е напил.

Ето какво им сподели той:

"Един от пороците, които не могат да ми препишат, е пиянството. Само един път се напих и то много елементарно. Прибирам се от тренировка в Симеоново, бях втори курс, там живеехме с всички курсанти. Аз тренирах до към 9-9:30 часа. Прибирам се при тези момчета от провинцията. Аз бях там, защото да си ида до Банкя, все едно да си ида до провинцията. Та там всеки носеше и имаше кашкавал, сирене и винаги имаше по една 10 л бутилка вино.

След като се прибрах от тренировка, както бях жаден, викам я сипи. Изпих първо една - две глътки - нищо ми нямаше, то като компотче и изпих чашата. Викам сипи пак и изпих още чаша.

След малко трябваше да си сложа кимоното да се суши в банята, поглеждам се в огледалото и после се строполих. После в болници, поликлиники, не искам да виждам повече алкохол", завърши Борисов.