С минута мълчание в памет на Стефан Шарлопов бе открит зимният университет на Младежи ГЕРБ в Сандански. Пръв приветствие към младите членове на партията направи заместник-министърът на МВнР и председател на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, който заяви, че точно на днешния ден преди 10 години е била създадена младежката структура на партията. 

„По една щастлива случайност това бе отново събота. Нашата организация вече десетилетие дава възможност на младите хора да развиват своя потенциал“, каза още Георгиев. 

Той добави, че много често, въпреки всичко, което могат младите хора, трябва да има някой, който да им даде възможност да се развиват. „За нас това бе ПП ГЕРБ, която повярва в нас“, подчерта Георгиев. 

Той допълни, че Младежи ГЕРБ заслужават доверието на младите хора. „Ние имаме най-младите народни представители, най-младият члена на Европарламента, най-младите кметове, общински съветници. Всички те правят нашата организацията такава, каквато е днес. В дни на най-големи изпитания и трудностите, светлината стояща в тунела е нашето бъдеще. То ще бъде такова, каквото го направим ние“, заяви Георгиев. 

Приветствие към младежите отправиха още представители на Фондация „Ханс Зайдел“, както и кметът на Община Сандански, който е символичен домакин на университета. 

На зимния университет на Младежи ГЕРБ в Сандански присъства и втория в ГЕРБ Цветан Цветанов.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Фокус