Днес Кремена Кунева от ДБ е пуснала донос срещу шефката на СЕМ за интервюто й при Асен Генов. Това написа в профила си в социалната мрежа политическият анализатор Кристиян Шкварек. 

Ето какво още казва той:

"Вчера Влади Панев от ДБ пусна донос срещу пилона на Рожен.

Миналата седмица активистите на ПП-ДБ заляха с доноси организаторите на дебат, в който трябваше да споря срещу тези от Прайда, принуждавайки ги да ме помолят да се оттегля.

По време на панаира на книгата същите изсипаха доноси срещу издателство "Еделвайс" за "крайно-дясна литература" с опит да им съсипят бизнеса.

Стела Николова от ДБ беше пуснала донос срещу сина на Костадинов.

Емил Джасим от ДБ пускаше доноси до работодателите на хора, с които се кара във Фейсбук, че и се хвалеше ехидно с това.

Радан Кънев от ДБ редовно пуска доноси срещу България до ЕК и ЕП, включително такива, от които страната ни е претърпяла реални щети.

"Зелените" от ДБ вече над десетилетие пускат доноси навсякъде, където това би им помогнало да саботират инфраструктурни проекти (като АМ Струма), да изнудят нечии бизнес или да накажат България в ЕС. В тяхна защита, за разлика от всички гореизброени, които го правят от доноснически убеждения, "Зелените" го правят срещу пари.

Този списък може да продължи още много, много дълго. "Демократичната Общност" са онова дете в училище, което ви обажда на госпожата за всяко нещо. Което може да ви дразни нарочно, да ви предизвиква, но зашлевите ли му един тича при класната, и после ехидничи как са те наказали. Подхилква ти се, че си го отнесъл.

Да си доносник е природа, то е начин на мислене, на отношение към света, а и към теб самия. Пълна липса на самоуважение или усещане за достойнство. Не познавам достоен човек, който пуска доноси, за каквото и да било. Сред общности като ДБ, и либералите по света генерално, това е култура и начин на мислене, с който се гордеят. Да "канселираш" някого с донос е валиден и достоен инструмент в главите на либералите и у нас, и по света. А после не могат да разберат, защо всички други ги презират.
"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук