Един и същ филм се повтаря няколко пъти и не разбирам как някак всеки път точно Слави изкарват "лошия", пише анализаторът Кристиян Шкварек в личната си "Фейсбук" страница.

С кое е лошият? С това, че излиза и оповестява пред народа нещата, които политиците говорят зад гърба му? С това, че напуска управление, в което самият той има лостове и министерства? С това, че прекратява парламент, в който е вкарал 25 депутати, докато всички социологии му дават да вкара 0 в следващия?

Слави към ДБ и ПП: Отвращавате ме! ИТН излиза от преговорите за кабинет! ВИДЕО

Айде да си кажем в прав текст - Слави е "злодеят", защото е намръщен, плешив, кисел чичак от дивана, а Киро е "готин, свеж, ухилен". Защото Слави разваля аномалията, в която градското умно-красиво е неестествено свръхпредставено с 32% (ПП+ДБ) от ефекта Радев през ноември, вместо естествените им ~10%.

Защото него "готините, софийски" журналистки тип Миролюба и Генка не го харесват. Онези, дето се превиха да правят реклама на партийните итерации на градско-либералната си общност - ПП и ДБ.

Слави е лошият, защото не е от умните и красивите. Защото ги порти. Защото им развали рахата. Толкоз, който видял - видял.