Ще се запозная с проекторешението на Корнелия Нинова. В пряк диалог можем да видим какво точно искат, за какво го искат. Ако ме убеди, бих подкрепил решение да няма лятна ваканция. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по повод искането на БСП за отмяна на лятната ваканция на парламента заради приемането на законодателните промени за хората с увреждания, предаде агенция „Фокус“.

„Г-жа Нинова е решила да отговори на обществените виждания и предлага това. Лично аз мисля, че може и да няма ваканция, бих подкрепил такова предложение“, посочи той.

„Вчера казах, че може да се предложи да работим и нощна смяна. Трябва да имаме предвид, че парламентът не е цех, в който се произвеждат части. Работата е по-специфична, тя е многостранна, не е само гласуването на поправка в определен закон“, заяви Волен Сидеров.

„Работата ни не е само натискане на бутон в залата. Много голяма част от нея остава скрита, затова се създава впечатлението за бездействие“, каза още той.