Имам данни, че сериозно се работи за вариант за управление БСП-ГЕРБ, към който да се присъедини вечният балансьор Ахмед Доган. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в предаването “На 4 очи по Нова телевизия”.
Вместо ексцаря, който дойде тук, за да ограби България, неговият телохранител заформя тази конфигурация. Това е съвсем реална композиция, подчерта Сидеров.

Съобщиха ми, че наскоро Доган се изказал в неформален план при едно от посещенията му в Созопол, неговия частен град. Там се подготвя приватизацията на полуострова Свети Кирик, където беше военното училище. Станишев се готви да го прехвърли да не е държавна собственост, да бъде общинска, откъдето да мине в ръцете на доган да стане казино и луксозен бардак за босовете на турската мафия, които идват с яхти там, уточни Сидеров.  Там при едно от неформалните си посещения Агата, както му казват, се отпуснал и казал: "Не си правете илюзии, следващото управление ще бъде както е сега - БСП и ние, и ГЕРБ вместо НДСВ, каза още Волен Сидеров.  /БЛИЦ