Волен-младши ме буди всяка сутрин към 6 часа. Приключи безгрижната ми младост, вече съм баща. Това е дар Божи. Това каза в сутрешния блок на bTV лидерът на "Атака" Волен Сидеров. На Волен-младши ще му разказвам това, което наистина се е случило. Съдебните решения спрямо мен ги няма, защото постигнахме споразумения с прокуратурата. Предприех тази стъпка, за да избегна тормоза върху моето семейство. Нямам проблем да чистя паметници. Това го решава пробационен чиновник и ще стане факт след 5 юли. Даже бих поканил колеги депутати.
Центърът на София е отвратителен. С пробационния чиновник се срещам веднъж на две седмици и си говорим. Обяснявам колко хубаво детство съм имал и водим много нормален разговор. Всичките екшъни, които се случиха с мен, са реакция на нещо. Разбира се, че е имало емоция. Ако няма емоция, значи си робот", заяви още лидерът на "Атака".

Сидеров посочи, че не е използвал наркотици и е готов да се подложи на тест. " Всички случки станаха с мен, защото имам идеи в политиката", разкри той.

"С Валери Симеонов се срещнахме за първи път след 7 години, през които нямахме никаква комуникация. На този разговор стана ясно, че можем да работим заедно. Разбрахме се, че личните мнения и отношения не трябва да стават залог на политиката за България. Енергията ни трябва да се обедини. Има начин всеки един от нас да преодолее по-силните и емоционални реплики, които сме изказали един срещу друг. Политиката е свързана с много нерви. Политиката не е кръжок. Едно обединяване на патриотичния блок ще доведе до по-голяма възможност да се влияе на изпълнителната власт.

"Атака" е в парламента от 11 години, но много наши хубави идеи не бяха приети. Ако се обединим, ще можем да влияем на това правителство, на другото, даде пример националистът. Темата за предстоящите президентски избори тепърва ще бъде обсъждана с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, както и други патриотични формации. Никой не е говорил за кандидатури. Мисля, че може да се намери по-добра фигура от моята за кандидат. Аз гледам на президентските избори като тест за предсрочни парламентарни избори. България трябва да залага на Русия и Европа. Росен Плевнелиев направи адски много грешки в своя мандат. За това на България е необходим патриот за президент, категоричен беше Сидеров.