Важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти. Това коментира пред медии в кулоарите на парламента лидерът на ПП „Атака“ и председател на групата на патриотите Волен Сидеров.

Той дори сравни зам.-председателя на ГЕРБ с иконата в американската дипломация Хенри Кисинджър. „Такава дипломация, такъв висш пилотаж. Това с партия „Воля“, това със СДС – Румен Христов. Все едно виждам на Кисинджър през 70-те години в Китай совалките“, добави Сидеров.

Той каза още, че по темата за апартаментите не може да знае, защото няма собствено жилище. „Веднага щом (Цветанов – бел.ред.) остане свободен ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте. Трябва да му взема някакво жилище“, каза Волен Сидеров. „Там трябва да умееш да хванеш вълната, точния момент. Изпуснеш ли го, губиш“, добави той.

Сидеров беше категоричен, че зам.-председателят на ГЕРБ има бъдеще като брокер на недвижими имоти.
Смятам, че няма да остане гладен, тъй като това е един много сериозен бизнес, изтъкна лидерът на "Атака". По думите му в тази сфера трябва да умееш да хванеш вълната.