Съветникът на президента Румен Радев - Иво Христов, скандализира със свои пост във Фейсбук. Той недопустимо отправи нападки срещу водещите политически сили в страната и през годините.

Христов не се посвени да нападне и покойния президент Желю Желев.

Поведението му е скандално, защото длъжността да му не му дава право да пише с езика на омразата в общественото пространство.

Вижте поста му, като под него бе сложена снимка на Желев:

Защо не?! По времето на СДС започна масовата емиграция, старата сграда едва побираше куфарите на заминаващите, тъй че летището си струва да се свърже с това круширало трибуквие. Но пък по времето на БСП емиграцията заприлича на панически екзод и "Позитано"20 също е добро име за летище. По времето на НДСВ мракът продължи, но бе построен, а през 2006г. пък бе въведен в експлоатация Терминал 2. С него и досадният виц за двата изхода от българската безизходица - Терминал 1 и Терминал 2 - тъй че "Тройна коалиция" също е подходящо име за летище. Но според мен справедливостта изисква аерогарата да носи името на премиера Борисов. Все пак той лично уважи откриването на мегалетището в Истанбул, което обрича софийското на нерадостно бъдеще. Пък ако успее и да го концесионира на някоя Гинка....



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!