Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов намекна за пръв път, че е готов да говори за здравословното си състояние. По тази тема има много спекулации, но никога досега Слави не е говорил открито.

В последния епизод на „Нещо лично“ – 10-минутната рубрика, в която зам.-председателят на партията Тошко Йорданов задава на запис въпроси към шефа си в телевизията и партията Слави Трифонов, темата бе повдигната, което показва, че шоуменът-политик има интерес да изтече контролирана информация до медиите.

„По време на кампаниите нямаше място, където да отида и да не питат колко си болен и вярно ли е, че след всяко интервю те чакат лекари, за да те наливат със системи 6 часа?“, попита Тошко Йорданов.

Отговорът на Трифонов обаче ще стане ясен в следващия епизод – утре, в 22 часа.

Ясно е, че той вече има какво да каже – дали, че е преборил заболяването или още повече се е влошил, пише "Флагман". 

Както БЛИЦ съобщи, при последната си поява Слави Трифонов коментира предимно актуални политически теми. Той призна, че за появата на „Продължаваме промяната“ са отговорни ИТН, които не са успели да съставят правителство през юли 2021 година, когато бяха първа политическа сила. Трифонов обаче не смята, че е допуснал грешка, но според него, можело да има и друг сценарий.

Тогава най-вече Кирил Петков като служебен министър на икономиката се превърнал в образа на „спасител на българското общество“.

„Българите търсят спасители. От всяко политическо интересно лице се очаква да направи чудо. Заради това гласуваха за Кирил и Асен“, коментира Трифонов.

Той определи руския президент Владимир Путин за „сатрап, от когото светът трябва да се отърве“, а „Демократична България“ за партията, която е от страната на „нормалния свят“.

БСП обаче били от другата страна, но въпреки това били коалиция с ДБ, коментира Трифонов. Той описа ситуацията по следния начин: „ДБ и БСП продължават да правят секс, а ПП да им светят. Има някои неща, които са невъзможни за приемане заедно“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук