Втори пост в рамките на няколко часа написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Повод за новата му публикация е мнение на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков във Фейсбук по темата с обвинението, което днес прокуратурата повдигна на министър от кабинета му.

Ето какво написа лидерът на ИТН в профила си в социалната мрежа: 

А такааа! И Кирил Петков, и „Продължаваме промяната” излязоха преди малко, след мен, в защита на Александър Николов - бивш министър на енергетиката от квотата на “Има такъв народ“ (факт, който много медии удобно пропускат).

От техните думи преди малко става ясно, безапелационно, че министър Александър Николов, който е министър на „Има такъв народ“, е от „добрите сили“.

Аз съм лидер на партията „Има такъв народ“, а министърът на енергетиката Александър Николов е мой избор и мое назначение. Значи съм постъпил правилно.

„Добър човек“, от „добрите сили“, е мой избор за толкова важен пост, което означава, че и аз съм „добър човек“, от „добрите сили“.

Почвам да се обърквам. Един ден съм “лош” и съм „мафиот“, на другия ден съм „добър“ и съм от „добрите сили“. Кой съм аз?

Само че дали аз съм объркан или е объркан този, който ги говори тия неща?

Или по-точно така говори човек, на когото всеки ден му изнасят различни тези. Днес му изнася едно и говори едно, утре му изнася друго и говори друго.

А аз съм сигурен, че и в живота, и в политиката трябва да си принципен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук