Шоуменът Слави Трифонов захапа и варненския бизнесмен и настоящ депутат Веселин Марешки. Трифонов, който 4-и ден протестира на жълтите павета заради референдума и невъвеждането на мажоритарната система се изказа доста колоритно за аптекарския бос и името на партията му.
Воля за власт ли е? Това е защото е видял, че другите правят абревиатура от 4 букви и затова го е измислил така. Какво означава ВОЛЯ - Велико отношение към левите яйца", предположи Трифонов.

Той захапа и представителите на патриотите. "Че мен кво ме интересува какво харесва Валери Симеонов, че него го харесват много по-малко хора, отколкото референдума. Валери Симеонов не е причина за тези разговори, той е повод, защото е част от коалицията, която управлява България", каза Слави. Той допълни, че умишлено не го нарича патриот.

"Вижте, че не използвам думата патриот, защото това е една прекрасна българска дума. Ние ги наричаме т.нар. патриоти. Това е присвояване на една дума, което е много опасно. Да не би хората, които не са гласували за "Атака", да не са по-малко патриоти от другите.


Той не пожали и Реформаторския блок. "Той се оказа един плакат, едно название, което се оказа показателно", посочи шоуменът.