По повод коментарите на Антон Тодоров в ефира на "Здравей, България", отправени към водещия Виктор Николаев, Нова Броудкастинг Груп изказва следната позиция:

"NOVA приема отправянето на заплахи от публични фигури към журналисти за недопустимо поведение. Ръководството на медията застава зад Виктор Николаев и останалите журналисти, чиято работа е да задават въпроси. Квалифицирането на журналистическите въпроси, вместо даването на отговори, е опит за подмяна на актуалните теми."

Агенция БЛИЦ припомня, че днес в ефира на "Здравей, България" Антон Тодоров се подразни от твърденията на Виткор Николаев, че само спекулира с информация и зачекна водещия за компетентността му, намесвайки бившата му екранна половинка.

Освен конфликта с Тодоров обаче Николаев отнесе критики и от острия език на Валери Симеонов минути по-късно. Министърът също си позволи злобен коментар заради липсата на Ани Цолова и се пошегува, че ако реши, може да спретне на Николаев "Викторгейт".

Няколко часа след края на предаването от ПГ ГЕРБ изпратиха писмо до медиите, в което заявиха, че се разграничават от думите на Тодоров и смятат, че медиите имат право да задават каквито въпроси желаят за изясняването на даден казус.