Казах, че от "Грипен" са го потупали по рамото. Имам списък и с журналисти, които са хранели с еленско месо, които също са били подтикнати да искат точно тези самолети. Това заяви в "Здравей, България" Антон Тодоров от ГЕРБ.
"Има сериозни съмнения, че Радев като ръководител на екипа за нов самолет, си е позволил волности. В някои райони, където "Грипен" са продавали самолети, има доказано, че са раздавани пари. Прочетете има много изследвания", каза Тодоров.

"Вижте, замислете се около нас членовете какви самолети имат - F16, което значи, че ще могат да ни помогнат при проблем. Няма никого с "Грипен", даже в Малта преди време е имало проблем и не са могли да го заредят, защото е несъвместим", каза Тодоров. 

"Какво съм казал по дяволите. Какво съм казал, ааа или сега не съм казал. Дръжте се към мен нормално", ядоса се Тодоров на провокативните въпроси на водещия.

"В определени ситуации твърдите едно, а в други - друго. Затова казвам, че понякога не казвате нищо, а понякога твърдите много", поде Николаев

"Румен Радев е писал опорни точки за Грипен, а после ги избира. Едно плюс едно е две, а не 9 нали? А вие защо използвате такава силна дума като "шайка". Много смело", запита Тодоров водещия.

"Ама тя не е моя", обясни се водещият.

"Тя и колежката ви беше толкова смела в изказа, а сега като гледам... няма я", каза Тодоров.

Антон Тодоров коментира и скандала "Батко и братко" като си позволи да изброи колко членове на БСП имат свои роднини по общините. Той разказа как жената на кмет от левицата работи в общинска детска градина. Николаев се зачуди и го попита какво толокова скандално има в това. Тогава Тодоров посече водещия. "При такъв въпрос, ако бях директор на Нова телевизия, щях да ви уволня", каза той.

Разговорът приключи и въпреки, че Виктор остана да се обяснява, че се сеща вече за коя детска градина става въпрос, то депутатът демонстративно напусна студиото.