Шефът на българската ММА федерация Станислав Недков благодари на всички, които се включиха в протеста пред президентството. Именно Стъки поведе над хиляда "свободни и притеснени за бъдещето ни родолюбци, излязохме с хоро и българския флаг на раменете да поискаме оставката на разединителя на народа Радев". 

Пред „Дондуков“ 2 гъмжи от полиция, ето какво се случва БЛИЦ TV

Ето какво още пише Недков в профила си във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

"ХОРОТО ПОБЕДИ ЧАЛГАТА 

Поклон пред всички достойни и смели българи, които се отзоваха на призива ми за спасение на демокрацията в България. 

Благодаря на хората от Румънското посолство, с които още през лятото стартирахме опазването на демокрацията и реда в София.
Въпреки осъществения преврат и политическия тероризъм в Парламента, въпреки призивите на някои лидери да не се идва на протеста, над 1000 свободни и притеснени за бъдещето ни родолюбци, излязохме с хоро и българския флаг на раменете да поискаме оставката на разединителя на народа Радев. 

Стъки беснее: Ще гледаме ли безучастно как червения президентски юмрук ни мачка

Поискахме му оставката затова, че не наложи вето на противоконституционния Изборен кодекс, лишаващ милиони българи от право на глас. Оставка и заради узаконяването на отварянето на неограничен брой секции в Турция. ДПС вече няма да си правят труда да извозват избирателите си с автобуси до България, защото новия Изборен кодекс позволява всеки дюкян в Турция да се превърне в избирателна секция. С членове и застъпници само на ДПС. По този начин удвояване на резултата на партията на предстоящите избори е гарантирано. 

Потвърждават се слуховете, че Радев и ДПС са влезли в уйдурма за подкрепа на президентски избори през есента. 

На протеста съобщих, че подготвяме сигнал до европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, с който да алармираме за желанието на мутрите с бели якички в Парламента да закрият Специализираните прокуратура и Съд, както и КПКОНПИ, с което да върнат над 3 милиарда на мафията. 

Скъпи братя и сестри, гордея се с вас. Днес, показахте, че България е жива! Доказахме на всички, че разумните българи, искащи нормалност и мир в страната ни сме мнозинство. В очите на стотици хора видях надеждите, които възлагате на мен. 

Няма да ви предам! Ще направя всичко, което е по силите ми, за да оправдая доверието и да върна спокойствието и усмивките ви!".


 

ХОРОТО ПОБЕДИ ЧАЛГАТА Поклон пред всички достойни и смели българи, които се отзоваха на призива ми за спасение на...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Сряда, 5 май 2021 г.