"Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 часа ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов". Това обяви председателят на родната федерация по ММА Станислав Недков-Стъки във "Фейсбук". 

"Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившият премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в човекоядство! Смятам, че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление", добавя Недков.

Цялата му публикация без редакторска намеса:

"ВАЖНО!!!

Скъпи приятели,
Както знаете аз бях първата жертва на сатрапа Румен Радев и неговия кръвожаден питбул Бойко Рашков, които се уплашиха от активната ми гражданска дейност и от моята кандидатура за президент, като стовариха цялата държавна машина върху мен. 

Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на Радев позволи развихрянето на неговите деспотични методи на управление и върнаха страната ни във времената преди 1989г, когато българските граждани се притесняваха да изказват на глас мислите си. 

Днес, 32 години след падането на оня режим, властта отново привиква на разпит политическите си опоненти.

Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившия премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в ЧОВЕКОЯДСТВО!!!

Смятам, че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление. 

Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов. 

Смятам, че в страна членка на ЕС политическите битки трябва да се водят на избори. 

Никой не бива да се страхува да изказва мнението и позицията си на глас, дори когато те се разминават с тези на управляващите.

Призовавам всички български граждани, независимо от политическите си пристрастия да отидем в четвъртък в 9:30 пред ГД Национална полиция (кв.Младост, бул. Александър Малинов 1) и да защитим демокрацията.

Вчера бях аз, днес е Борисов, утре може да си ти!

Нека кажем НЕ НА РЕЖИМА НА РАДЕВ!

НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА НА РАШКОВ!

Нека върнем мира и спокойствието в страната ни! 

Да върнем държавата в ръцете на българския народ!".

 

ВАЖНО!!! Скъпи приятели, Както знаете аз бях първата жертва на сатрапа Румен Радев и неговия кръвожаден питбул Бойко...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Сряда, 14 юли 2021 г.