Любопитна случка в парламента. Георги Кадиев се преобрази в... репортерката на Нова телевизия Рада Богданова. Независимият депутат взе интервюта на няколко от най-култовите личности в 43-ия парламент.
Пред микрофона му първо попадна Росен Петров: Не мисля, че в историята ще остане нещо от моите действия тук. Както казва Краси Радков - Животът е радост и тъга", пошегува се той.
 

След него Кадиев отиде при легендата на правителството - Ана Баракова. Ето и последните й думи: "Времето ще покаже сега накъде. Не смятам да споделям какво ще правя. Не възнамерявам да се кандидатирам отново за парламента. Въпроси за антикорупционната система съм задавала на заседанията. Има развитие в политиката, но може и по-добре. Най-хубавото е, че влязох като независим народен представител, стоях на принципната си система", отсече Баракова. 
 
 

"От утре ще се занимавам с маймуджилъци. Имам бая неща да свърша, аз съм юрист, имам и книги за четене", пък заяви Михаил Миков, попаднал пред микрофона на Кадиев.
 

На изпроводяк бившият червен депутат хвана за няколко думи и подсъдимият Александър Методиев, известен като Бат Сали. "Теб не те ли осъдиха скоро?", запита остро Кадиев. "Това беше добре подготвена схема заради изборите, искат да ме отстранят от политиката", отсече Бат Сали Той добави, че не би се записал на борсата, защото не е етично от морална гледна точка.