Видео със снеговалеж, задръстване и викове „Снимай, снимай! Оставка!“, беше споделено от Тихомир Валериев Василев. Мъжът е познат като един от приближените на Мая Манолова и част от коалицията с най-зашеметяващото име на предстоящите избори „Изправи се! Мутри вън!“, пише tribune.bg.Кадрите му са запечатали традиционна зимна пътна обстановка на АМ „Тракия“ край Вакарел – докато все още вали сняг, снегорините не могат да обработват на секундата и често се образуват сериозни задръствания.

Според протестиращите, разбира се, за снегопочистването, катастрофите и неподготвените за зимата автомобили, е виновен премиерът.

„Къде е човекът с джипката от снимката до с.Бойково, да каже защо не е изчистено. По информация от стоящи и мръзнещи хора там, има обърнат ТИР. Зимата ли те изненада Бойко? Опрашка от няколко сантиметра за теб е винаги „природно бедствие“.

Писва от тъпи оправдания! Айде бодряшки и ти при хората да „оправяш“ поредната каша, която сам сътвори. На топличко и филмчета, с фенчета по СевдЪ ТВ не са като реалния живот“, реди човекът на Манолова.


Малко по-късно подозрително същото видео беше споделено и от партията на Цветан Цветанов – сигналът е подаден от… членове на ПП „Републиканци за България“…

Интересно дали Тихомир Валериев Василев наистина членува и в двете парии и дали знае за това…