„Гласувах с грижа за всеки родопчанин и за всяко населено място, за всяко кътче от моите Родопи“. Това казва в специално видео Тодор Батков-син.

В него той обяснява, че е гласувал за това отново да свържем Родопите с България и света и за това младите да не си тръгват от Родопите, а възрастните да живеят достойно.

„Гласувах местният бизнес да има условия да се развива и да създава добре платени работни места. Туризмът да процъфтява. Инфраструктурата да е под конец. Образованието да е на все толкова високо ниво и хората да живеят по-добре!“, казва Тодор Батков-син.

В социалните мрежи във вчерашния ден той показа кадри от впечатляващия концерт-закриване на кампанията, който събра отдавна невиждано множество пред Амфитеатъра в Смолян, а в събитието се включиха Смолян Брас Бенд, Оркестър 101 каба гайди, Фолклорен ансамбъл "Родопа", Валя Балканска и Петър Янев, Симона и Галин.

Пак в социалните мрежи Тодор Батков показа кадри през последния месец от обиколките си в над 100 населени места в Родопите, запечатили красиви гледки от планинския край и напомни думите на Вазов, че „Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял България“.

Тодор Батков-син призовава още хората от Смолян и региона да излязат да гласуват смело, свободно и по съвест за нашата България, защото Смолян и Родопите заслужават много повече.