Във времето, в което трябва да правят кампания за себе си, колегите от ПП правят кампания срещу Екатерина Захариева. И доколкото виждам влагат всичко от себе си в писането на доноси. Така започва поста си във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Ето и как продължава:

"Доносите са в стил Шесто управление на ДС - в тях Катя се оказва идеологически неблагонадеждна и шестаците (някои от тях доказани агенти на комунистическите служби) припкат да доносничат по ъглите в Брюксел.

Няма значение, дали написаното е истина или лъжа. Целта оправдава средствата, а целта е кандидатът, който беше излъчен от ГЕРБ - СДС да бъде компрометиран. Това е голямата цел на ПП - ДБ в тази кампания и резултатът ще бъде още по-слабо доверие за формацията.

Защото доносничеството може и да е средство за нанасяне на щети, но не е средство за печелене на доверие. Тук е редно да си дадем сметка и че ДС не е въпрос на режим, а на манталитет.

Когато си доносник по призвание, няма никакво значение дали живееш в комунизъм или в демокрация. Просто практикуваш този древен занаят, защото те влече."