„Аз нямам доказателства кой е снимал г-н Бойко Борисов, но очевидно е някой, който е имал достъп“, заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Снимал е човек, който е много близък до г-н Борисов, заяви още депутатът.


Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия,  посочи Биков. 

Но няма доказателства за това. Цветан Цветанов е един от тези хора, но повтарям, няма доказателства, добави той. Факт е, че е станало по край евроизборите, подчерта Биков.

Борисов хвърли бомбата на годината: Не съм го казвал досега, но президентът Радев ме следи с дрон ВИДЕО

На въпрос истина ли са банкнотите в нощното шкафче, Биков отговори, че е смешно и те са монтаж.

Направо е смешно, че в България има човек, който спи с пистолет върху парите. "За мен е чист монтаж", заяви Тома Биков. Според него единствено спящия Борисов е истинска снимка.

„Снимана е стаята, снимано е как премиерът спи, но какво има и как има в шкафчето…Защо се пуска вчера? Защо? Много неща има. Едното е битката с Васил Божков.

"Вече е ясна битката с Васил Божков. Той написа веднага, че трябва да си върнем България. Кой е решил да му помага е друг въпрос. Има хора, които мътят водата, за да си върнат България", допълни Биков.

Премиерът скочи на Цветанов и заяви: Бенатова знае за стаята ми в Бояна, Сретен Йосич и Божков не ме изплашиха БЛИЦ TV

„Не знам каква гордост е да си част от ГЕРБ, но ГЕРБ е 1 млн. души. Аз пък вчера взех решение да стана член на ГЕРБ, защото не съм. Но не заради гордост, а защото трябва да се помогне на държавата, а не на ГЕРБ“, заяви той.

„Може да е харесван или не, но Бойко Борисов се явява на избори и ги печели, а Васил Божков явявал ли се е?“, попита Биков.

Относно дали ГЕРБ ще устои на тези скандали, които почват много рано преди предстоящите избори, Тома Биков каза, че всички от партията стоят зад премиера.

Според него записът на Борисов с думите за Цвета Караянчева са монтаж. И Борисов имал обосновано предположение кой го е направил.

"Снимките показват, че премиерът не е защитен. Винаги е имало свободна атмосфера около него. Тоалетната е точно до тази стая", допълни той.

Най-смисленото нещо в мандата на президента Румен Радев е, че може да управлява дрон, отбеляза Биков.

Според него атаката е започнала толкова рано, защото някои хора губят пари. И бързат, за да си ги върнат.

Тома Биков е категоричен, че правителството ще издържи. За да не изпадне България в икономическа криза.