Кметът на Сливница Васко Стоилков е осъдил Корнелия Нинова на три инстанции за клевета, съобщи самият той на пресконференция. Още не ми е превела тези средства, каза той в централата на ГЕРБ. "Утре със съдия-изпълнител ще си ги търся. Ще ги даря за детската градина в нашия град", зарече се Стоилков.

Като основен глас на морала очакваме Елена Йончева да прояви същото чувство и морална хигиена и към своя лидер Корнелия Нинова. Това каза на брифинг депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков, предаде „Фокус“. „Обръщам се към българската Кьовеши Елена Йончева, която разбирам сама се е определила така“, коментира Биков. Той обърна внимание, че Йончева е осъдила премиера Борисов на втора инстанция, не на трета, и решението на съда не е окончателно.

По повод съобщеното от кмета на Сливница Васко Стоилков, че е осъдил лидера на БСП Корнелия Нинова, за клевети, депутатът от ГЕРБ заяви: „Едва ли е изненада за някого езикът на Корнелия Нинова, който най малкото не подхожда на една дама“. „В определени кръгове е известна като г-жа Лъжа, сега имаме и съдебно решение по този въпрос“, подчерта той.