"Ако някой утре хване лека настинка, сигурно пак ще съм виновен аз. Тези парламентарни избори са предсрочни, най-лесно е сега някой да си измие ръцете с ЦИК. Това заяви в ефира на bTV Томислав Дончев по повод машинното гласуване във всяка секция.
ОТ ЦИК не са могли да знаят точно кога ще са предсрочните избори, ако машините се наемат, те се наемат за няколко дни, не за месеци, обясни още бившият вицепремиер.

"Поддръжник съм на машинното гласуване". По думите му така се дава шанс да се препятстват няколко измами няколко измами, но категорично е по-скъпо.

"Рискът е голям, защото времето за наемане е изключително малко, не знам коя компания може да го предложи. Освен да са налични, те трябва да преминат технически одит", коментира още той.

"Ако сме искали да ставаме свидетели, щели сме да ви поканим, работим. В предизборна ситуация сме, нямаме навика да споделяме всички добри хрумвания, които се появяват в главата на някой", коментира той по повов вчерашната среща на ГЕРБ, за която БЛИЦ съобщи първа. 

"Не коментираме ревизии, това не се случва за първи път. Темата за разговори е какъв е планът и визията за развитие на България в близките години. Нямаме намерение да се отричаме от нищо, което е било част от принципите ни до момента.

Работим по програма, в стил суров реализъм. Имаме амбицията и силата да я изпълним", заключи Дончев.