„Ако гласувате доверието си на мен и вицеадмирал Пламен Манушев, ще се доверите на хора, които винаги са работили в интерес на гражданите на България“, това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на среща с работещи в цех в Якоруда.
Тя посочи, че никога не е делила хората на наши и ваши, по етнос, пол или религиозна принадлежност. „Някои партии се опитват да чертаят разделителни линии в смесените региони, но аз вярвам, че българската нация трябва да е обединена. Всички имаме обща цел - България да е просперираща държава и да живеем по-добре, да имаме сигурни доходи, бизнесът да ползва инвестиции и да разкрива нови работни места“, обясни Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да подкрепят на 6-ти ноември кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината.

„Кандидатът ни за президент Цецка Цачева е един истински човек, който не е забравил избирателите си от Плевен през всичките тези години, няма да забрави и вас“, каза Цветан Цветанов. Според него е важно  България да запази посоката си на развитие, защото и бизнесът се възползва от европейските средства. „И този цех, в който сме сега, е изграден с помощта на европейската солидарност. Така се дава възможност за разкриване на работни места и за заетост в региони като вашия, където безработицата е сериозен проблем“, каза още Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народните представители от Благоевградска област Йордан Андонов и Георги Андонов.
 
Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите и народните представители се разходиха в центъра на Якоруда и разговаряха с жители и гости на града.