Председателстващият парламента Емил Христов обърка депутата Георги Свиленски с евродепутата Георги Пирински. В началото на заседанието Свиленски поиска поименно преброяване, за да се види кои народни представители ще са виновни за вдигане на данъците на старите автомобили и за промените, свързани със застраховките „Гражданска отговорност”.

Страшен скандал в парламента! Нинова скочи като опарена и заплаши, че... (СНИМКИ) 

„Благодаря Ви, уважаеми г-н Пирински. Моля списъците”, обяви Емил Христов. Той явно не разбра за грешката си, защото не се поправи, пише Флагман.бг.

Депутатите подскочиха като ужилени заради заплахата на Нинова, а Цветанов... (СНИМКИ) 

По време на дебата по ветото на президента върху промените в данъците изказване имаше друг соцдепутат - Таско Ерменков. Той получи реплика от лидера на „Воля” Веселин Марешки, според когото 2 милиона български граждани гласували „погрешка” за Румен Радев.

Марешки за пореден път изтъкна, че те не били участвали в никакво управление.

Цяла България гледа парламента, където ври и кипи, а Марешки от трибуната изнагля и си направи...! 

В дупликата си Таско Ерменков му отговори: „Това дали сте управлявали или не сте управлявали – вчера разбрахме по какъв начин участвате в управлението. Към колегите от ГЕРБ – колеги, като ползвате патерица, поне ползвайте здрава, а не счупен бастун.”

Важно уточнение е, че вчера групата на „Воля” пак подкрепи правителството, като гласува „за” смяната на вицепремиера Валери Симеонов с Марияна Николова.

Днес пък Валери Симеонов изненада всички с признанието си за това имал ли е интимни отношения с новата вицепремиерка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!