Искам да благодаря на жителите на Годеч. Те си избраха млад кмет, който иска да остане да живее в града и иска да е съпричастен с проблемите на региона. През цялото време той представлява вас и ви защитава. Поставя вашите проблеми пред премиера Бойко Борисов и депутатите от ПГ на ГЕРБ. Искам да призова всички останали политически партии да подкрепят едни такива инициативи, а не да пречат. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който заедно с министъра на регионалното развитие Николай Нанков откри нова детска площадка в град Годеч.

"Още през 2008 година успяхме да ремонтираме църквата в Годеч. Тогавашният кмет, няма да казвам от коя партия беше, само ще се обърна към г-жа Корнелия Нинова да се поинтересува, въобще не ни обърна внимание и не се интересуваше от църквата. Аз обичам да помагам на община Годеч, защото корените ми са от село Шума. Искам да благодаря на кмета. Той успява да реализира много проекти. Така се показва кой наистина иска да прави и прави реални неща за хората", допълни той.

"Искам да благодаря на правителството на Бойко Борисов, на финансовия министър Владислав Горанов. Само чрез такива инициативи и развитието на такива проекти ще можем да поискаме през 2019 година отново доверието на хората. Малките стъпки са много важни и  значими за хората. Сега създаваме условия децата да останат в Годеч. Създаваме инфраструктура. Правителството е стабилно. Ние сме с протегната ръка към всички. Говорим за подкрепа от всички политически сили за подобни проекти. Ние ще докажем, че изпълняваме обещанията си и работим за хората на България. Нашите политики са полезни за всички", категоричен беше Цветанов.

Кметът на община Годеч Радослав Асенов изказа своите благодарности към Цветанов и министър Нанков за усилията им за развитието на града. "Благодарение на двамата успяхме да ремонтираме пътя до нашето населено място и сега може да се пътува нормално. Благодаря и на правителството, защото започнахме да подменяме и ВиК мрежата в Годеч. С откриването на тази площадка се грижим за бъдещето и развитието на града, а също така и на България", каза Асенов.