В началото на следващата седмица ще бъде готова окончателната подредба на листите с народни представители на ГЕРБ. Това съобщи зам.-председателят на партията Цветан Цветанов във Фейсбук след среща със структурата от столичния 23 МИР. Той уточни, че последна дума за имената ще има лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и Изпълнителната комисия на партията.
„За нас най-важни са професионалните и личностни качества на кандидатите, които издигаме и техният доказан потенциал, с който да допринесат за реализирането на политиките на ГЕРБ“, уточни още Цветанов. 

При подредбата на листите щели да се вземат под внимание номинациите, които самите структури са направили, като срокът им за това изтече вчера. Тази седмица зам.-председателят на партията щял да се срещне с актива във всички избирателни райони, за да обсъдят подредбата на листите.

Масово по места Борисов и Цветанов получават най-голям брой номинации, но според Изборния кодекс един кандидат-депутат може да бъде водач само в до два района.