Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да коментирам апартаменти, каза председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като регистрира ГЕРБ за Европейски избори 2019 в ЦИК.

С конфронтация и компромати никой не е успял – нито в личния живот, нито в политически план, заяви Цветанов по повод скандала с апартаментите, заради който се оттегли от парламента и в чието продължение бе намесено и името на още един министър от кабинета – това на Николина Ангелкова.

"Ние ще се представим по най-добрия начин в тази предизборна кампания. Нашата листа е най-добрата, най-знаещата", похвали  се Цветанов.
Защо ме питате за Пламен Георгиев, защо не ме питате за Лозан Панов, отговори Цветанов на въпрос по темата за оставките.
 
Цветанов видя провокация и конфронтация заради изборите със случая "Апартамент гейт” и го сравни със случая с бюлетините в Костинброд: "Всички сценаристи, които в момента чертаят тези планове, начертаха и "Костинброд””, убеден е Цветанов.

Регистрацията на партиите и коалициите за Европейски избори 2019 на 26 май, която започна днес, ще продължи до 17 ч. на 10 април.
По традиция ПП ГЕРБ се регистрира първа, тъй като от миналата неделя – 31 март, представители от младежката организация на партията пазят ред пред входа на Централната избирателна комисия на пл. "Княз Александър I" №1. Оттогава те дават денонощни дежурства, за да гарантират, че партията ще се регистрира преди всички останали за предстоящия вот.

Документите, подредени в синя папка за регистрация на ГЕРБ за Европейски избори 2019,бяха внесени в ЦИК от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Заедно с него за регистрацията в ЦИК влезе и лидерът на СДС Румен Христов.