Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с жители на село Връв. По време на срещата хората споделиха много от своите проблеми. Хората попитаха защо Милчо Лалов – общински кмет от БСП, не е стъпвал в селото от 20 години.
Защо кметицата на селото от ГЕРБ Валентина Иванова се моли всеки ден на Община Брегово за 20 крушки, с които да бъде подменено уличното осветление пред домовете на хората и не ги получава. Защо не може да бъде ремонтиран храмът "Свети Николай Чудотворец", който е построен през 1880 година и има уникални стенописи. Заместник-председателят на ГЕРБ пое ангажимент пред присъстващите, че ГЕРБ ще подкрепи кмета на селото, след като общинският кмет не желае да помогне на хората от Връв.

"ГЕРБ ще отдели пари от партийната си субсидия, за да бъде подменено уличното осветление. Разбрах, че вие събирате пари за реновирането на храма в селото – ГЕРБ ще удвои събраната от тях сума. Толкова пари ще дари и водачът на листата на ГЕРБ във Видин Владимир Тошев.

Но ще направим това след изборите, за да не ни обвинят, че се възползваме от предизборната кампания", обясни пред присъстващите Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.