Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, издигнат от НФСБ-ВМРО, изпрати покана до кандидата за кмет на ГЕРБ Пловдив Здравко Димитров за публичен дебат.

В него Атанасов пише: Уважаеми г-н Димитров, поздравявам ви за участието в предстоящите местни избори като кандидат за кмет на Пловдив от ПП ГЕРБ. Желая ви добронамерена и позитивна кампания! 

В името на честната надпревара, в духа на демократичните ценности и най-вече за доброто бъдеще на любимия ни град Пловдив, най-учтиво ви каня на публичен политически дебат. В избрано от вас време, място или медия-да изложим пред пловдивчани идеите си за управлението и развитието на Пловдив.

Да запознаем гражданите с програмите и вижданията си какво е важно да се направи, за да стане градът ни отново добро място за живеене, в което хората предпочитат да останат и отгледат децата си.

Очаквам вашия отговор в кратък срок и още веднъж ви желая ползотворна кампания в името на честната предизборна надпревара и интересите на всички пловдивчани. 

БЛИЦ припомня, че Славчо Атанасов, който е бивш кмет на Пловдив и Здравко Димитров, който до скоро беше областен управител, са едни от основните опоненти за най-високия стол в града под тепетата.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ