Гласувах България да бъде управлявана от президент патриот. Дадох вота си за това държавата ни най-сетне да си върне достойнството, да имаме отговорен президент – човек с ясна представа, който да повиши самочувствието на българина и да му помогне да излезе от дългото пътуване през пустинята на отчаянието – най-накрая българинът да си повярва. Това каза лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) и бургаски депутат Валери Симеонов, минути след като упражни правото си на глас, съобщава "Флагман".
Той даде вота си в ОУ „Найден Геров” в ж.к. „Меден рудник”. Преди да влезе в тъмната стаичка обаче патриотът проведе разговор с членовете на Секционната избирателна комисия (СИК) относно организацията и протичането на изборния ден. Те увериха Симеонов, че избирателната активност в сравнение с други избори е в пъти по-висока. Само в тази секция над сто души са гласували до 11,00 ч.

„Промените, които внесохме за задължителното гласуване, дават резултат. Навсякъде активността е по-висока. Сигурен съм, че и останалите промени, които успяхме да вкараме, ще дадат резултат, а именно ограничаването на броя на секциите в Турция. Имаме информация, че там нещата за в момента вървят много добре за България. Караме ги да спазват закона. Няма да има вече огромни тълпи от хора, няма да има толкова много гласуващи. Честито на всички!”, каза в заключение лидерът на НФСБ, като предупреди всички български граждани да гласуват, ако не го направят и следващия път, ще загубят правото си на вот.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА