Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа. С този призив се обърна към хората в препълнената зала на Варна водачът на листата „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. Заедно с него в срещата се включиха и кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Димитър Карбов, Валентин Касабов, Венера Тодорова и Йордан Апостолов.

Валери Симеонов беше категоричен, че българският народ трябва да изпрати в Европейския парламент дейни, последователни, упорити хора, които постигат целите си.

„Досега в Европейския парламент няма хора, които да защитават дребния и средния бизнес”, каза Валери Симеонов и даде пример с работата на НФСБ и неговата като вицепремиер в защита на дребния и среден бизнес у нас. „Спасихме от фалит собствениците на малки дестилационни обекти, малките търговци на горива,  работещите по програма „Плод и мляко”, дребни и средни земеделци. Това направихме в България. Това ще правим и в Европейския парламент”, подчерта Валери Симеонов.



„Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент. Ние знаем за какво отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ.  Това, което правим тук – ще го правим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието  - не на приказките ”, посочи още Валери Симеонов.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.