Ваня Григорова призова избирателите да разпознаят автентичните си представители, така че най-сетне, редом с олигарсите и партийната номенклатура, в Народното събрание да има представители и на работещите български граждани.

Тя упражни правото си на глас в столичния квартал „Христо Ботев“.

„Надявам се най-сетне да обърнем внимание и на това, че трябва да се полагат усилия, за да има мир в нашата страна, защото военолюбците очевидно вземат певес и не се свенят да се нахвърлят дори на президента Радев, когато той казва твърде меко истината за това, че Европа я бутаме към война, която не е наша“, коментира тя пред журналисти.

Григорова избра да гласува с хартиена бюлетина.

„Вече повече от половин година продължава делото в София именно заради машинното гласуване“, припомни тя.

„Преди половин година изборите в София ни бяха откраднати през машинното гласуване“, заяви Григорова.

„Ние сме заложници на едни манипулатори, които с един клик могат да променят резултатите, волята на хората. От началото на този изборен ден получихме вече няколко сигнала, че хора са се опитали да гласуват на двата избора и са получили само една разписка“, обясни тя.

„Аз и г-жа Манолова успяхме да победим – едната ГЕРБ, другата десните сили в София, и въпреки това те успяха да се възпроизведат. И именно затова продължаваме да виждаме дневен ред на управляващите, който няма нищо общо с проблемите на хората“, подчерта Григорова.

„Ние се намираме в квартал, който е илюстрация на пропадането на държавата през последните три десетилетия“, изтъкна тя.

"Държавата не е лош стопанин. Лоши са стопаните, които избираме да ни управляват", завърши тя. 

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОТИЧАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН!