"Аз съм потърпевш от КТБ. Парите в КТБ не са парите на Цветан Василев, а са парите на българските вложители. Един от тях съм аз". Това заяви от кулоарите на Народното събрание в ефира на Нова тв председателят на културната комисия Вежди Рашидов.

"Източването на КТБ има много лица. С пълното ми уважение, г-жа Йончева трябва да знае, че с крадени пари не се прави слава. Това са нашите пари. Темата е много чувствителна за много хора.", обясни Рашидов. 

Нинова откакто почна да се снима с козички, започна да превръща всичко в политика. Кражбата на парите на българския народ не е политика", коментира още депутатът от ГЕРБ.

"Когато един организъм е жив, то в него има разминавания, не би било интересно ако няма новини. Когато три партии са на едно място имат различия, нормално е. По-важното е министрите от тези партии да си гледат работата, тъй като от това зависят съдбите на много хора", заяви бившият министър на културата.

"Не вярвам, че един изтребител ще доведе до трус. Това, че може да се вземе едно решение "за" или "против" е въпрос на мнение и гласуване. Не виждам истерия, а разногласия. Чак толкова самолетите да са разделителната линия", каза още той. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ