За мен най-важното е да съм здрав. Животът е низ от хубави и лоши събития. Като цяло аз трябва да бъда много щастлив човек.

Това каза в предаването "Тази неделя" по БТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който в петък стана на 67 години. "От малък животът ми предложи много трудности. Останах сирак, израснах в сиропиталище. Всичко, което се случи с мен до днес, съм доволен. Правил съм изложби на всеки един континент, което е нещо уникално. Не съжалявам за политиката. За мен това е професия. Там влязох заради приятелските си отношения с премиера. Вчера се чухме. Нашите отношения са прекрасни. Аз обичам приятелите си и държа на тях. 15 години се опитвам да помогна на премиера с каквото мога", разкри той.

"С Волен Сидеров сме приятели от много години. Няма проблем. Когато нахлу в НАТФИЗ, аз му казах в очите, че е срам за нацията. Това не може да наруши духовното ни приятелство. Мен Бойко Борисов ме вкара в ареста за това, че съм бил полицай, а аз въобще не го бях докоснал. Целта беше да ме окалят. Цял живот са ми лепили етикети - мултак, побойник. После с Борисов се прегърнахме и се разбрахме. Когато си мъжкар, ще забравиш малкото, за да върви голямото. Това е причината и да стана министър. Днес има музей, има Ларго", каза още Рашидов.

"Разходих се по Графа, защото и там се случват същите неща като при мен. Преди години снимаха всяка една плочка и камъче на Ларгото. Сега е същото с Графа. Тези атака идват от един и същ адрес и той е Соросоиден. Никога "Граф Игнатиев" не е бил в такова състояние. Нормално е от 5 000 плочки да има една дефектна. Ще я сменят. Трябва да спрат да снимат едно и също всеки ден. Тази атака е срещу Йорданка Фандъкова. Тези хора не са свършили нищо цял живот. Тези хлапета не помнят, че в София нямаше детски градини. Фандъкова построи 60. Улиците бяха отвратителни, а сега всеки вижда как изглеждат. Това го дължим на Йорданка Фандъкова. Тази атака трябва да спре", категоричен беше Вежди Рашидов.