Едно от най-колоритните лица сред протестиращите срещу правителството разкри активното участие в днешното събитие на ГЕРБ на свой братовчед, също активен протестиращ. Филип Фратев пише под видео, качено в неговия Фейсбук и излъчено от bTV, че неговият братовчед Стойко Станоев е бил „внедрен“ в агитката на ГЕРБ срещу 35 лева, но така и не си получил парите, пише tribune.bg.

Обещава да прати записите, заснети от неговия братовчед на МВР и на…bTV?

Facebook

Facebook

В предишен свой пост Фратев беше публикувал снимка на бадж на ГЕРБ, за която също твърди, че му е пратена от неговия братовчед, който е там под прикритие. По-късно тази снимка беше свалена от профила му.

Кой е Филип Фратев – цветиста и провокативна личност, която не крие симпатиите си към президента Румен Радев. Двамата дори имат обща снимка от събитие, на което президентът е награждавал предприятия за големи постижения.

 

Facebook
Facebook

Фратев има снимка и с ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“, както и с Евгени Минчев. Видно е, че Фратев и неговият братовчед, който днес е бил сред провокаторите на партийния конгрес на ГЕРБ, са заедно както на протестите срещу кабинета, така и по дискотеки и заведения.

Facebook


Facebook

Facebook
Facebook

Във Фейсбук профила на протестиращ на име Краси Петров са качени няколко последователни видеа, в които се вижда, че той и неговия съратник Нестор са присъствали през цялото време на конгреса на ГЕРБ, докато накрая се решават да се възползват от липсата на полиция и да се врежат в тълпата.

Въпросните трима провокатори са тези, които бяха набити от втора група, която седи зад загражденията на събитието.

Видно е от пост на Краси Петров, че те са разполагали с баджове на ГЕРБ, с които са си осигурили достъп.

 

Facebook
Facebook

 

Провокаторът на име Нестор Арсенов, който се вижда в клиповете как необезпокоявано отива до сцената (високо момче с червена риза), в момента се изкарва жертва на жесток побой.  

Нестор Арсенов

Нестор Арсенов

Краси Петров
Краси Петров