През 2006 г. бях кандидат президент срещу Първанов, той беше ляв, но се оказа че той настани 4-ри безплатни американски бази и се оказа най-послушният президент, сега е същото, Радев е същия. Тогава всички се обединиха срещу мен, само и само да не стана президент, аз лошия Сидеров, който ще запали нова Балканска война. Така че нищо чудно да отида на балотаж, категоричен бе Волен Сидеров по Нова телевизия.

И допълни: Тогава беше Надежда Нейнски, тогава извадиха Нейчо Нейчев, сега пак има същия персонаж това е Лозан Панов.

Сега положението е по-различно, по-интересно състезание. Радев вече не е толкова сигурен за балотажа. Сега имаме мажоритарни кандидати, малко по различно е, по интересно ще е на тези избори, така наречената победа на Радев, не е толкова сигурна, не мисля, че Герджиков, който е спряган за спаринг партньор на Радев, може да се окаже, че не Герджиков, а друг ще стигне до балотажа, посочи Сидеров.

Нашата позиция е срещу Радев, който продължава васалното положение на България, ставаме все по-фронтова ивица срещу Русия. Не Решетников, а школата на ЦРУ в Америка, която Радев е завършил, е тази, която ще определя нещата у нас и ще признаем Македония, и ще направим още няколко военни центъра за американците, и ще направим тази ивица Три морета, ако не се съпротивляваме, коментира Сидеров.

Ако съм президент, ще затворя базите и първо ще си платят за 15 години безплатно ползване. Преди време на Уорик му представих една сметка, срещнах го случайно, той се ядоса и се разгневи, защо след като във Филипините си плащаш. Сега също бих го направил, но сумата е нараснала, обясни той.

2015 година в Дания се провежда поредното заседание на военния комитет на НАТО, те решават, че това изнесено напред присъствие трябва да се окрупни, 3-те Прибалтийски републики, Полша и България и ние виждаме, че това се осъществяваше, кое е новото тук. Тук няма наивници, ни е всички разбираме. Виждаме, че се увеличава това американско присъствие и ние ги виждаме, увеличава се военното присъствие, заяви Магдалена Ташева.


Измамата сега е, че се задават едни усмихнати момчета и те ще създадат една друга вид корупция. Те ще направят същото понеже сме колонизирана държава, заяви Волен Сидеров.

Ако излезем от Евросъюза, това ни отваря пазари в целия свят.

Аз настоявам Кирил Петков да е подведен под отговорност за невярната декларация, където наказанието е до 5 години затвор. Защо имаме двоен стандарт, всеки говори за върховенство на закона. Той е извършил престъпление по 311 въпрос. Защо за мен да е едно, а за него друго, завърши Волен Сидеров.