Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов продължава да изумява цялото общество с абсурдните си твърдения. Последното му “разкритие” – как някой се опитал да извърши поредно “покушение” срещу него, отключи остра реакция в интернет.
Народът срещу Лозан Панов – така може да се обобщи реакцията на читателите на поредните фантасмагории на т.нар. “съдия №1”. Ето част от коментарите в сайтове, които активно се грижат за изграждането на позитивния имидж на Панов:

Медиапул
Територията на Мики Маус
23.37/06 юни 2017 г.

Скалъпен опит за изграждане на мъченически ореол! Опит за убийство е когато шведски гражданин рита камериерка в главата... 
Sdg

19.38/06 юни 2017 г.
За сведение на “жертвата” Панов, някой път се случват и инциденти с колите, нищо че са на НСО. Ама като сте решили, че ще е “жертва”, няма да ви чупим хатъра...

Правен свят
О, Боже мой
23.18 часа/06 юни 2017 г.
Колата на Панов с два развити болта на задна лява гума! Ооооо, черна прокоба, поради що ти преследваш Лозана? Не ти ли стигна пешеходната пътека, ами се зае и с гумите му? Защо преследваш тоз рицар на печалния образ ? Спри, не говори! Аз знам! Да се научи да казва НЕ на страха. Страх от собствената му некомпетентност и опасни връзки.

Нерегистриран
22.03 часа/06 юни 2017 г
Лозанееее, само си виж съда какво направи с "Наглите" и пак си помисли с прокуратурата ли трябва да се занимаваш или с отвратителния коптор, в който сте се превърнали. Лозанееееее, пиле шарено, като извадиш прокуратурата, какво- това ще промени ли факта, че алчните корумпета от ВАС, като крайнонуждаещи се взеха парцели на морето да строят хотели. Виж първо лайната в които сте затънали, после се занимавай с прокуратурата 

123
21.16 часа/06 юни 2017 г. 
Крайно време е прокуратурата да излезе от съдебната власт, та да разберат, че проблема не е там. Хайде Ченалови, Крънчеви и Лозан Панови и тем подобни да раздават "независимо" правосъдие, пък да види българския народ кон боб яде ли.

Абе
20.02 часа /06 юни 2017 г.
Развита му е фантазията! 
Жалко за съдийската гилдия, че Л.Панов е олицтворението.
Съдия от ССБ

19.57 часа/06 юни 2017 г.
Г- н Панов, стига сте излагали всички ни. Прокуратурата не ни е виновна, че сме алчни и корумпирани. Не тя опита да пусне Наглите, а ние г- н Панов. Не тя, а ние взехме парцели на морето, като крайнонуждаещи се, и построихме хотели на тях. Не тя, а ние състарихме с чай документи, за да присвоим имоти за милиони. Прокуратурата не ни е виновна г-н Панов, че пожалихме Чеци. Прокуратурата е достойна и работи г-н Панов. От името на ССБ ви моля да не ни излагате повече

Ей
19.17 часа/06 юни 2017 г. 
Ни съ нарива тоз Лозан ! Преди време поплака на рамото на ББ, днес поплакал на рамото на президента.... Вероятно е обвинил Цацаров, че му е свил лично болтовете. Ще умра от смях, представяйки се Главния в потайна среднощна доба,въоръжен със съответния ключ, пъшкайки развива болтовете.... с едничката цел да направи г-н Панов мъченик на светлата, така бленувана от него и групичката край него съдебна реформа...Да беше развил болтовете поне на предното ляво колело... Айде пак филми. С един филм с автомобил стана председател на ВКС, сега с друг филм какво иска да стане?

Съдия
17.08 часа/06 юни 2017 г.
Най-полезно за българските граждани е Лозан Панов да бъде изваден от съдебната власт. Двамата с Христо Иванов натвориха чудеса от глупост с така наречената им реформа, на които не знам по каква причина се върза Бойко Борисов, но сега не могат да осъзнаят собствената си глупост и некомпетентност, а пак друг им е виновен.

Дневник

socialen
Рейтинг: 1781 22:08, 06 юни 17 Неутрално
Тоя го направиха приживе светец, а трябва да бъде уволнен, защото вместо да работи по цял ден прави политика…

pag
Рейтинг: 1519 21:03, 06 юни 17 Весело
Очаквам някоя сутрин да се пореже докато се бръсне и моментално да сезира президента, ЕК, ООН и арменския поп, че ПАК са му направили "опит за убийство".
Апропо, какво стана с електронните избори за прокурори, фалшифицираха ли ги вече? Чакаме разобличения, пресконференции, може и някой хепънинг или пърформанс.
Жалка история........


Ahasver
Рейтинг: 1917 21:00, 06 юни 17
Лозан Панов е бил с липсващи и развити болтове.  
Отдавна се съмнявах, че е така. Време е да му ги затегнат.

 
Vox Pópuli vox Déi  - Глас народен - глас Божи