Да, има данни за заплаха към лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Някои е написал заплашителен СМС на червената лидерка. Установено е лицето, което след това е пуснато. Той е познат на МВР – признал си е. Установихме, че няма заплаха за престъпление. Тези ексклузивно данни изнесе в сутрешния блок на bTV вътрешният министър Валентин Радев.

„Не трябва да се прави новина от това. Често има такива случки. Той е подписал предупредителен протокол в който обяснява, че е бил афектиран и няма да направи престъплението, затова и не сме уведомявали прокуратурата. Няма да изнасям повече детайли, за да не давам съвети на хора, които са решили да правят подобни неща. Случаят е затворен“, поясни той.

„За България няма непосредствена заплаха от терористичен акт“, така Радев отговори има ли заплаха за нас след случилото се на рокфеста в Германия.

„Шофьор съм. Шокиран съм от много неща, които се случват на пътя. Може ли да не дават мигачи да речем – все едно са си сами на пътя. Странно е, че няма толерантност. Аз си признавам – щом видя кола от провинцията или пък жена шофьор, винаги им давам предимство“, заяви вътрешният министър по повод инициативата на премиера бойко Борисов да обяви война на смъртните случай по пътищата.
 


                                       Валентин Радев




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!