Запознати разкриват, че ИБГНИ не са получили списък с имена при срещата с ИТН, а само са им ги прочели. Не им е предложено и споразумение, твърди "Епицентър".
 
"Чухме имената на кандидатите за министри. Ще ги обсъдим в парламентарната група. Ще решим преди завършването на парламентарната процедура". Това каза лаконично Мая Манолова от „Изправи се БГ! Ние идваме“ след срещата за представянето на проектокабинета на „Има такъв народ“ пред журналисти.

Без усмивки: Мистерия и обрат след срещата на ИТН и ИБГНИ за кабинета на Слави

Адв. Хаджигенов пък отърча да се оплаче пред "Дойче веле" от рандевуто с ИТН.

„Влязохме, показаха ни ги, излязохме“ - така коментира днешната среща с ИТН Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ пред ДВ.

Хаджигенов е потвърдил, че парламентарната група на ИБНИ продължава да настоява за подписване на споразумение, преди да се ангажира с подкрепа за кабинета на ИТН. „Работата продължава, нека да видим, нека им дадем шанс поне“, каза още заместник-председателят на ПГ на ИБНИ.

"Под 50% е вероятността да подкрепим кабинета", заяви скептично Владислав Панев от ДБ след срещата с ИТН.
 
"Щe пpoизвeдeм нoвинa. Bчepa дo пoлyнoщ cъм peдил ĸaбинeт", разкри Hиĸoлoв пpeди cpeщaтa, ĸaтo пoдчepтa, чe миниcтpитe ca пoдбиpaни „пo мнoгo eĸcпepтeн нaчин“ oт цялaтa пapлaмeнтapнa гpyпa нa "Имa тaĸъв нapoд".

"Имa шaнc дa cъcтaвя пpaвитeлcтвo. Caмo глeдaйтe", дoпълни оптимистично ĸaндидaт-пpeмиepът нa ИTH.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!