Струва ми се, че РБ е специален обект в момента. Нямам съмнения в Москов и Ненчев, че са работили за държавата. Това обяви в сутрешния блок на bTV Найден Зеленогорски от Реформаторския блок.
По думите му фармацевтичните гиганти или бялата мафия искат да нанесат удар на здравния министър в оставка, защото им е бръкнал в джоба. А що се отнася до Ненчев, атаката идвала от Североизток – „оттам идва само студ и комунизъм”, поясни Зеленогорски.

„Ние имаме 4 министъри от които 2 за 2 дни - струва ми се много загадъчно", каза той.

Той коментира и консултациите с Плевнелиев. „Г-н президента открои нашата роля за правосъдието в България. Ние говорихме за това какво ще се случи до края на работата на парламента и за бюджета, и за референдума. Ние оценихме високо неговата работа и съжалихме, че той няма да е новият президент на България”, заяви Зеленогорски.

Депутатът от РБ определи оставката на Борисов като доста сериозен хазартен ход, който поставя бъдещето на България, а не на РБ. Ние постигнахме един много добър резултат на местните избори, представихме се добре и на президентските.

На много места колегите искат да останат в РБ въпреки ДСБ, каза Зеленогорски. Той обясни, че заедно са изчакали в една стая с Радан Кънев консултациите с президента. Той пожела успех на колегите си с новия проект.

„Бих им пожелал да не горят мостове, защото утре може да им се наложи да минат по тях”, каза още Зеленогорски.