„Вероятно ще се наложи да се кандидатирам за депутат…“. Този цитат на Хаджигенов за мен бе най-голямата смешка на седмицата. Това пише журналистката Татяна Кристи по повод изказване на адвоката.

Ето какво още написа тя:

Не че е изненада за хората като мен, които разбраха какви са плановете на Триото още през юли, но драматизмът на този член на Триото просто ме кара да се превивам от смях – демек – нали протестът им бил надпартиен—ама сега било наложително да се „жертват.“ Падам от смях. Всъщност, едно непартийно НПО, например, също би свършило работа като „жертва“ – като „Правосъдие за всеки“ , „Боец“ и т.н. , но минус депутатски заплати. Но както и да е.

Успех на Отровното Трио в коалицията на Манолова! Успех им желая с този, който предложи Пеевски и с върлия защитник на модела КОЙ през 2013 г., който хулеше протестиращите и ги наричаше „платени“, докато ченгетата ги биеха.

Успех им желая с „боркинята“ с/у статуквото, която, докато беше на държавна хранилка не гъкна с/у него. Успех им желая с бившия омбудсман, който докато беше в длъжност, основно се занимаваше с „Топлофикация“ и цените на парното и за който корупционните скандали не съществуваха и за който превзетата от мафията съдебната система си беше повече от ОК.

Лесно се става опозиционер, когато си извън властта и решаваш да станеш „борец“ с/у системата в 12 без 5, яхвайки гражданските протести. А за Триото ще кажа само, че целта  им да влязат в политиката през отходния канал е постигната с всичките негативи, които ще им донесе в личен и политически план, защото помиярщината няма как да се скрие. 

Нека да не се лъжем – единствената причина те да са с Манолова е за да са в листите за изборите. Няма никаква друга причина, защото чрез Демократична България нямаше как стане, независимо, че всъщност тази формация е единствената реална опозиция в България.

Призивът „всички с/у Борисов“ е толкова инфантилен в България, колкото и илюзията, че вечните мухи-лай#арки на модела КОЙ ще донесат промяна. Борисов е само една маша в този модел както беше и Манолова до момента докато не реши, че ѝ е по-удобно да стане дисидент, заедно с един куп други „борци“, които се бутат в следващия парламент.  Жалко за похабената протестна енергия.

И, ако може, не ми скачайте с назидания за общ фронт и т.н. Общ фронт исках аз много отдавна, но не с героите от това с/у което всъщност протестирам. И да, аз съм чистофайник. Не подкрепям морално амортизирали политици, защото резултатът от коалиция с тях—винаги е един и същ—ПРОВАЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!

Справка – Меглена Кунева – и нейната безсмислена „дясна“ партийка, която също се приши към Манолова, но която в правителството на Борисов-2, беше залепена за властта като гербова марка и ревеше до последно, че трябва да управлява с него… А сега и тя отново е „опозиция“… как да не падне човек от смях и погнуса!?