Журналистката Калина Андролова сподели скандално видео, на което се вижда потресаващото поведение на протестиращите в София. Кадрите са след освещаване на третия лъч на столичното метро. Както БЛИЦ писа тогава в ожесточен спор влязоха един от недоволните и божи служител.

Протестиращите от немай къде потърсиха сметка на свещеника за неговите църковни работи. А той им отвърна, че те една молитва "Отче, наш" не могат да кажат.


"Протестърите всяка секунда доказват, че са невъзпитани, прости, нахални и крайно отвратителни", написа Андролова към кадрите. 


 

Под поста ѝ веднага заваляха реакции и коментари:
Katya Gesheva Тези вече копаят дъното с багер. Гледайки и слушайки, аз се засрамих от това безцеремонно и арогантно поведение. И знаете ли, кое е по-страшно?!?....че много хора ги харесват и толерират такова поведение.



Dinko Ivanov Всеки ден си мисля, че тези герои на Дарвин в незавършен стадиий на еволюция са стигнали дъното, но явно греша.


Lalka Radkova Ужасяваща простащина!


Николай Петров Смешници и маргинали...

Маргарита Иванова А после крякащите се качиха на метрото, че е на аванта и отпътуваха с чиста съвест, че са заклеймили и църквата.", гласят част от коментарите.