Криминалнопроявеният Ангел Р. с прякор "Жабата" е убиецът, пронизал с нож 53-годишен разложанин, тази нощ. Това съобщава Struma.com.

След часове издирване, преди малко, той бе открит на място извън Разлог и е арестуван.

БЛИЦ припомня, че Ангел рани смъртоносно 53- годишен опонент на маса, и рани тежко брата на жертвата. Убийството стана малко след полунощ. Ангел и двама братя от ромската махала в града разпивали заедно до късно.

Около полунощ, възникнал скандал за старо прегрешение на един от братята по отношение на Ангел, и тримата мъже се сбили. Пред очите на свидетели, Ангел грабнал нож и го забил в шията на единия от братята, който издъхнал в болница. Продължил да нанася удари и по другия брат.

Когато двамата мъже се свлекли на земята, убиецът избягал и с часове полицията в целия район бе на крак в издирването му. 

В крайна сметка убиецът на 53-годишният Румен Сотиров от Разлог, Ангел Минков, с прякор Жабата е бил открит от полицаите в къща в град Ракитово, община Пазарджик.

Той е транспортиран до скривалището си от двама помагачи, които сменили два автомобила, за да го закарат в Ракитово, откъдето му била обещана помощ.

Полицията задържа и помагачите Радослав Р. от разложкото село Баня и Марин А. от Банско. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук