Баща уби 17-годишната си дъщеря, която го обвинявала в сексуално насилие. След това двамата с майка й хакнали профилите на момичето в социалната мрежа и пишели от нейно име, пише The Sun.

Жестокото престъпление е извършено в британския град Питерборо.Изданието отбелязва, че 17-годишната Бернадет Уокър се оплаквала от сексуално насилие от страна на баща си Скот Уокър. Освен това той я шпионирал със скрити камери.За изчезването на момичето родителите съобщили на 21 юли 2020 г., когато не се върнала от гостуване при баба си и дядо си.

По-късно разследващите установили, че бащата е убил дъщеря си, за да не може повече да го обвинява в насилие. Със съпругата си измислили версия за полицията, че Бернадет е избягала. След това хакнали профилите на дъщеря си в социалната мрежа и започнали да пишат на приятелите й, пращайки разследващите по фалшива следа.


 
Трупът на момичето така и не  е намерен.„Те не са били заинтересовани от това Би благополучно да се върне при семейството си и не са оказвали никаква помощ в издирването й. Вместо това, егоистично и безсърдечно, те са поддържали лъжливите си опити, предназначени само за самозащита", казва прокурорът по делото.

51-годишният Скот Уокър е обвинен в убийство. Той и 38-годишната му съпруга Сара са обвинени в укриване на улики.