Истински екшън, бой с шамари, душене и счупени телефони. Така е изглеждала картината в една от пловдивските чалготеки, когато мъж с лична охрана нападнал жени, съобщава "Марица".

Историята започнала късно вечерта. Две приятелки решили да отпразнуват рождения ден на едната. Първоначално били в заведение без музика, като след полунощ продължили купона в чалготека, където се забавлявали сред многото други посетители. По това време в там се оказал и редовен клиент, когото всички познавали. Той си бил наел лична охрана да го пази. 

Около 03.00 часа бабаитът се заключил в тоалетната на заведението заедно с приятелката си, за да правят секс. 


По това време рожденичката решила да отиде до тоалетните, като тръгнала сама. В санитарното помещение имало три тоалетни, пред които чакали реда си и други клиенти. След като минало известно време, което й се сторило твърде дълго, празнуващата млада дама започнала да тропа последователно на всички врати, но се оказало, че всички са заети.

В една от тях бил бабаитът, който се ядосал, че му прекъсват половия акт. Отворил вратата и започнал да крещи и да обижда рожденичката. Напрежението ескалирало. Вбесеният редовен клиент на чалготеката я хванал за носа и дръпнал за врата, опитвайки се да я вкара в тоалетната. В това време свидетел на грозните сцени станала приятелката й. Тя се втурнала да помага и да дърпа рожденичката да я отърве. Не успяла, а на всичкото отгоре мъжът я шамаросал и започнал да я души.

Телефонът на рожденичката паднал и се счупил. Един от клиентите, станал свидетел на грозната разправия, сигнализирал на диджея. 

За да потушат скандала, се намесили и танцьорките в чалготеката. Те видели, че мъжът е неадекватен. След малко пристигнали охранители и управителят на чалготеката. 

Отвели бабаита и пострадалите в помещението за почивка на персонала срещу тоалетните, за да ги усмирят. След кратък разговор всички напуснали помещението. Агресорът се върнал на масата си и продължил да си пие и да купонясва. 

Рожденичката се прибрала вкъщи, като разказала всичко на баща си. Той я посъветвал да съди насилника. Момичето си извадило медицинско за травмите и кръвонасяданията и завело дело. Докато делото вървяло, тя била толкова стресирана, че посещавала редовно психолог. Прокуратурата повдигнала обвинение на агресора.

Първоначално съдът определил глоба за бабаита в размер на 1000 лв., както и да плати 1500 лв. обезщетение. Както пострадалата, така и прокуратурата обжалвали. На следваща инстанция виновникът получил 9 месеца затвор условно, с три години изпитателен срок. Магистратите увеличили и обезщетението на 3000 лв. 

ОАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!