И днес продължава мащабната полицейска операция, при която късно снощи бяха задържани най-малко 6 души. По информация на БЛИЦ арестуваните бандити са едни от най-оборотните дилъри на наркотици в страната и действат в добре организирана банда за разпространение на дрога.

За акцията съобщи първо и ексклузивно БЛИЦ.

Участват Специализираният отряд за борба с тероризма, както и звеното в СДВР "КОБРА". На 4 места в столицата са разположени маскирани полицаи, въоръжени с автомати. Петима от задържаните са арестувани в близост до изхода на София за АМ "Тракия". Мъжете са били в два автомобила, които бяха претърсени от полицията. На още три места в столицата се извършват претърсвания и арести.

Главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за операцията и уточни, че тя е под ръководството на прокуратурата, но отказа да даде повече подробности. 

През цялата нощ на няколко места в столицата имаше полицаи с маски и автомати. Претърсени са адреси на четири места в града.

Според неофициални данни действията на полицията може да са свързани и с преследване на заподозрени за отвличането на Адриан Златков, но засега тази информация не е потвърдена.

ВИЖТЕ В БЛИЦ ВИДЕО ОТ СПЕЦАКЦИЯТА!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!