Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и вежлив общински съветник в Кърджали - Ф. М., но ревността на бившия вече съпруг на блондинката вкара имената на участниците в любовния триъгълник в полицейските сводки, а и в съдебната хроника, пише 24rodopi.com.

След скандал на улица в Кърджали, 59-годишен е задържан в полицейското управление в четвъртък. Кавгата станала около 23.30 часа на 11 май до хотел в областния град, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

По първоначални данни 59-годишният водач на „Тойота“ спрял принудително 33-годишния си опонент, след което му нанесъл побой. По случая е образувано проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Съветникът и приятелката му били в неговата кола в района на известно заведение в квартал „Байкал“, когато ненадейно на улицата се появил джипът на бившия й мъж. Водачът Р. А. опрял тойотата в автомобила на двамата, извел от него бившата си жена и набил съветника. Последният, със скъсана фланелка и счупен телефон, успял с друг да се обади на 112 и на място пристигнали две полицейски патрулки.

Бизнесменът Р. А. напуснал местопроизшествието, но по-късно бил издирен и задържан за 24 часа.

Първият инцидент между двамата е регистриран на 19 януари т. г. в кърджалийска фитнес зала, където ревнивият бивш съпруг на Б. Д. набил съветника. Случаят вече е в Съдебната палата, образувано е дело от частен характер.

Ф. М. е с телесни увреждания и от неприятна среща с Р. А. в зъболекарски кабинет през февруари. И заради този инцидент е образувано дело.