1000 лв. парична награда обяви кюстендилец, след като заляха автомобила му с киселина. Потърпевшият Георги Костадинов разпространи и апел в социалните мрежи.
„Моля, за съдействие! Ако някой има някаква информация или е забелязал нещо да се свърже с мен! Давам парична награда от 1000 лв. за достоверна информация!“, посочва Костадинов.

По негови думи престъпното деяние е станало след 22:30 часа в понеделник. Едва на сутринта, ставайки за работа, видял лекият си автомобил БМВ обезобразен, пише "Монитор". „Колата беше паркирана в кв. „Бузлуджа“, между 98 и 99 блок. Нямам престава кой е извършителят и защо го е направил. От полицията казаха, че ще прегледат и камерите в района“, коментира Георги.

Това е пореден вандалски акт в района. Предният път кюстендилка осъмна с изцяло надраскан автомобил, а извършителят на деянието все още не е открит. „Представете си, за да се пребоядиса една кола колко пари трябва да даде човек. Да не говорим за нервите“, коментираха живеещи в района на квартал „Бузлуджа“.