Майката на добилия скандална известност Асен Белемезов, гаврил се брутално с 86-годишна жена в село Палат, община Струмяни, вдигна на крак полицията вчера, ревейки, че е изнасилена, пише struma. com.

53-годишната Гинка, натопи основен свидетел срещу сина и в престъплението му с бабата, че я нападнал и изнасилил.

Канският й рев вдигнал на крак полицията в Сандански и посоченият от Гинка изнасилвач - Петьо П, живеещ в близост до къщата им в селото, бил задържан.

Гина, както я наричат съселяните и също била закарана в полицията за показания и разказ около това, как точно я изнасилил Петьо.
От дума на дума станало ясно, че жената лъже, за да отмъсти на Петьо, била пияна, докато се правила на жертва.

Двамата с Петьо пили бира, скарали се заради Асен и Гинка вдигнала полицията, за да го "направи за смях и да види Петьо дали на Асенчо му е добре", разказвал арестуваният подробностите от скандала му с Гинка. Няма да има повдигнато обвинение срещу Петьо, тъй като Гина не успяла да докаже, че е изнасилена, твърди още изданието.

Припомняме, че случаят с изнасилването на 86-годишната жена от селото потресе региона. Синът на Гинка, Асен Белемезов проникнал в къщата на възрастната жена нахвърлил се върху нея, разкъсал дрехите и, запушил устата и и се гаврил с бабата  около час.

След това си тръгнал, оставяйки жената в безпомощно състояние. Сред хората, посочили Асен като изнасилвач и говорили с бабата след случая, е и нароченият от Гинка за изнасилвач Петьо.